Waarom bestaan wij? Wij geven onze klanten controle over hun groei

Wij beschouwen proactiviteit niet als een doel op zich, maar als een strategie om uw groeidoelstellingen gecontroleerd te bereiken.
Ontdek onze aanpak

Klant vraagt, wij draaien. Deze leuze is de commerciële strategie van de meeste Belgische en Nederlandse bedrijven. En door toewijding en flexibiliteit hebben ze vaak een heel duurzame relatie met hun klanten kunnen opbouwen.
Maar waar komen nieuwe klanten vandaan? Mond-tot-mond reclame is in België en Nederland nog steeds één van de belangrijkste bronnen van nieuw cliënteel. Maar hoe krijg je daar controle over? Want je weet niet wie met wie praat op welk moment.

Veel bedrijven hebben nochtans al stappen gezet om hun pipeline onder controle te krijgen. Ze hebben vaak al investeringen gedaan in een website, social media, blogs, nieuwsbrieven, noem maar op.
Maar elk van deze kanalen richt zich op het algemene doelpubliek en niet op specifieke leads. Want elk van deze kanalen is gefocust op zijn eigen resultaat, zoals aantal likes of views. En niet op het maken van nieuwe klanten en genereren van nieuwe omzet.

Ontdek onze aanpak
Klantengetuigenissen

Proactify is een dynamisch team van ervaren professionals die vele facetten van marketing kunnen helpen ondersteunen. Zij hebben een duidelijke aanpak, zijn responsief en communicatief. De eerste samenwerking met hen verloopt heel goed én volgens plan. Een aanrader!

Chris Heyndrickx
Incerta

Als aanbieder van een nieuwe, onbekende technologie werden we naar Proactify doorverwezen om ons lead generation proces te ondersteunen. Alhoewel ons vakgebied "Databots" en "RPA Implementatie" allesbehalve makkelijke onderwerpen zijn om in één kort telefoontje uit te leggen, versierde Proactify al snel afspraken met de juiste contactpersonen. Een absolute aanrader.

Johan Van den Bulck
Teroco

Onze Google Adwords liep helemaal mis. Tot Proactify ons hierbij hielp en we met 50% minder kosten, betere resultaten haalden! Communicatie en afspraken zijn altijd zeer correct. Wat soms een zeldzaamheid is geworden bij andere bedrijven.

Michiel Vanreyten
Qustomized
Wilt u regelmatig tips van ons ontvangen?
Wij nodigen u graag uit om onze werkwijze te leren kennen.
Maak een afspraak