Waarom bestaan wij? Wij geven onze klanten controle over hun groei

Wij beschouwen proactiviteit niet als een doel op zich, maar als een strategie om uw groeidoelstellingen gecontroleerd te bereiken.
Ontdek onze aanpak

Klant vraagt, wij draaien. Deze leuze is de commerciële strategie van de meeste Belgische en Nederlandse bedrijven. En door toewijding en flexibiliteit hebben ze vaak een heel duurzame relatie met hun klanten kunnen opbouwen.
Maar waar komen nieuwe klanten vandaan? Mond-tot-mond reclame is in België en Nederland nog steeds één van de belangrijkste bronnen van nieuw cliënteel. Maar hoe krijg je daar controle over? Want je weet niet wie met wie praat op welk moment.

Veel bedrijven hebben nochtans al stappen gezet om hun pipeline onder controle te krijgen. Ze hebben vaak al investeringen gedaan in een website, social media, blogs, nieuwsbrieven, noem maar op.
Maar elk van deze kanalen richt zich op het algemene doelpubliek en niet op specifieke leads. Want elk van deze kanalen is gefocust op zijn eigen resultaat, zoals aantal likes of views. En niet op het maken van nieuwe klanten en genereren van nieuwe omzet.

Ontdek onze aanpak
Klantengetuigenissen

Het is een plezier om met dit jong, dynamisch team van experten samen te werken. Hun enthousiasme, flexibele aanpak en duidelijke/eerlijke communicatie typeert hen van begin tot einde. Hun inzichten op de B2B markt zijn verfrissend en leveren het nodige resultaat. Dankjewel Lieze & team voor het reeds geleverde werk, ik kijk alvast uit naar wat Proactify nog meer voor ons in petto heeft!

Sven Steemans
Allimex Industrial Products

Omdat wij van Bancontact Payconiq Company klantbeleving heel belangrijk vinden, waren we op zoek naar een geschikte partij die ons kon helpen om onze klanten maximaal te informeren en te activeren. Via een doorverwijzer kwamen we in contact met Proactify. We zijn we vrij snel overgegaan tot een pilot. De resultaten hiervan waren zeer bevredigend. Hun opvolging en communicatie verloopt zeer vlot en consistent. Wekelijks ontvangen we rapportages die ons veel inzichten verschaffen. Het gaat hier niet enkel over inzichten aangaande hun geleverde prestaties, maar ook over onze markt en klanten. Op basis van hun analyses leveren zij ons proactief voorstellen aan. Proactify heeft haar naam dus welbewust gekozen en maakt dit ook waar.

Lotta de Meulenaere / CMO
Bancontact Payconiq Company

Proactify is een dynamisch team van ervaren professionals die vele facetten van marketing kunnen helpen ondersteunen. Zij hebben een duidelijke aanpak, zijn responsief en communicatief. De eerste samenwerking met hen verloopt heel goed én volgens plan. Een aanrader!

Chris Heyndrickx
Incerta
Wilt u regelmatig tips van ons ontvangen?
Wij nodigen u graag uit om onze werkwijze te leren kennen.
Maak een afspraak