Blog
Deze week namen we afscheid van onze collega Jenthe. Maar eerst neemt ze je nog een laatste keer mee door haar Proactify verhaal!

Van Sales Marketeer tot sportonderneemster!

Alvorens ik aan mijn Proactify verhaal startte, was ik al een trouwe volger. De uitstraling, de gezelligheid en de altijd positieve en motiverende zaakvoerster @Liezegeebelen trokken mijn aandacht. Tijdens een studentenjob in het verleden leerde ik Lieze al kennen als een enthousiaste en overtuigende jongedame, waardoor het me niet verbaasde dat ze een aantal jaren later zelf haar onderneming zou opstarten!

Bij het voorbijkomen van een vacature, ongeveer 2 jaar geleden, wou ik dan toch ook zeker mijn kans wagen en stuurde ik mijn CV en motivatiebrief op. Na een lange selectieprocedure, kreeg ik het geweldige nieuws dat ik mocht starten. Helaas begon op dat moment ook net de coronapandemie, waardoor mijn intrede meteen uitgesteld werd naar een aantal maanden later.

In het najaar van 2020 kon ik - na lang uitkijken - starten bij Proactify. Ik kreeg meteen heel wat kansen en verantwoordelijkheden overgedragen van collega’s. Als Sales Marketeer stond ik in voor het bezorgen van kwalitatieve leads aan alle klanten van Proactify. Hen benaderde ik via zowel directe als digitale kanalen. Die geïntegreerde aanpak, die trouwens voor elke klant verschilt, noemen wij ook wel ‘Het Proactify Groeiplan’. Dit was voor mij trouwens geen ongekend terrein vanwege mijn eigen “influencer activiteiten” via Instagram.

Tijdens mijn periode bij Proactify heb ik enorm veel geleerd! Hier ben ik dan ook alle geweldige collega’s en in het bijzonder Lieze Geebelen en Koen De Moortel van Upstream enorm dankbaar voor! Want dankzij hun proactieve denkwijzen kreeg ik zelf de kriebels om te starten met ondernemen. Mijn ervaring in de sportwereld bracht me dan ook tot mijn eigen personal coaching bedrijf Fit & Flexible, waar ik vanaf nu meer op zal focussen in combinatie met een nieuwe uitdaging in een Lifestyle Gym.

Lieve collega’s, ondanks we veel van thuis werkten, hebben we toch een hele mooie en mooie periode achter de rug, met veel hard werk en heel veel gezelligheid. Dank jullie wel voor de steun en motivatie die jullie mij elke dag opnieuw gaven! Ik ga jullie enorm missen, en wanneer het weer mag spring (ja, dat kan letterlijk.) ik zeker nog eens binnen voor mijn afscheidsdrink!

Bedankt lieve collega’s. Tot snel!

Deel dit artikel:
Meer berichten
Deel dit artikel:
Van Sales Marketeer tot sportonderneemster!