Design van folders & brochures

Wij helpen u graag brochures te ontwerpen die volledig aansluiten bij uw huisstijl en branding en die de kernwaarden van uw bedrijf krachtig visualiseren. Ons team heeft dé taalexpertise en creativiteit in huis voor een buitengewone bedrijfsbrochure.

Design van folders & brochures

Door de dagelijkse overload aan e-mails, wordt e-mail marketing steeds een vluchtiger kanaal om potentiële klanten te bereiken. Het gevaar dreigt daardoor dat dat uw perfect opgemaakte mail niet gelezen wordt door uw geadresseerden. Verder geeft een folder of brochure in hard copy meer cachet aan uw bedrijf en kan het dienen als hulpmiddel voor uw verkopers tijdens klanten- of prospectenbezoeken. Ook kan je deze uitdelen op beurzen en events en zelfs proactief opsturen naar potentiële klanten. Wij helpen u graag brochures te ontwerpen die volledig aansluiten bij uw huisstijl en branding en die de kernwaarden van uw bedrijf krachtig visualiseren. Ons team heeft dé taalexpertise en creativiteit in huis voor een buitengewone bedrijfsbrochure.

Proactify

Kiezelstraat 56
3500 HASSELT (BE)

+32 (0) 11 93 30 50

hello@proactify.be

Proactify op Facebook

Bekijk ook ...

Communicatie & identiteit

Tijd voor een nieuwe huisstijl? Voor zowel het grafisch ontwerp, als de communicatie ondersteuning in sociale media kan u bij ons terecht.

bekijk al onze diensten