Activatie cliënteel

Proactify brengt het volledig potentieel van uw klanten in kaart en legt activeringsgesprekken vast bij de juiste contacten ...

Activatie cliënteel

Vaak hebben bedrijven veel geïnvesteerd in een goede relatie met hun bestaande klanten, maar wordt hier na verloop van tijd niet meer actief aan verkocht. Nochtans zijn tevreden klanten vaak een bron van nieuwe verkoopkansen en schuilt hier nog een groot commercieel potentieel. Helaas zien we dat commerciële medewerkers vaak niet voldoende initiatief nemen om dit potentieel te benutten door een eenzijdige focus op klantenservice.

  • Proactify brengt het volledig potentieel van uw klanten in kaart en legt activeringsgesprekken vast bij de juiste contacten.
Wenst u meer kwalitatieve leads?

We kunnen niet alleen ingeschakeld worden voor het heractiveren van bestaand cliënteel, maar ook voor het genereren van nieuwe leads die anders nooit bij u terecht zouden komen.

Contacteer ons

Bekijk ook ...

Sales

Op zoek naar ondersteuning in uw Sales? Voor zowel prospectie als de opvolging van bestaande klanten en/of offertes kan u bij ons terecht.

bekijk al onze diensten