Opvolging leads & offertes

Proactify zorgt voor een consistente en tijdige opvolging van uw bestaande leads en offertes, waardoor uw investeringen in uw commercieel personeel en uw commerciële acties maximaal renderen ...

Opvolging leads & offertes

Veel bedrijven investeren sterk in SEO en SEA, beurzen, calculaties en offertes... maar laten na om deze leads voldoende snel op te volgen. Dat is jammer, want vaak is een concrete interesse van een website- of beursbezoeker momentaan en oppervlakkig als ze niet snel en goed wordt opgevolgd door een meer diepgaand gesprek. Echter is die snelle opvolging hiervan voor veel commerciële medewerkers onbegonnen werk door de grote hoeveelheid van de contacten. Nochtans verhoogt deze opvolging de slaagkansen van de aanvragen drastisch, en houdt een proactieve opvolging met gedoseerde agendaplanning uw bedrijf in de interessesfeer van de potentiële klant. Bovendien krijgt u hierdoor vaak op korte tijd een objectief beeld van de sterktes en zwaktes van uw onderneming én uw voornaamste concurrenten, en kunnen uw commerciële medewerkers zich bezighouden met hun kerncompetenties.

  • Proactify zorgt voor een consistente en tijdige opvolging van uw bestaande leads en offertes, waardoor uw investeringen in uw commercieel personeel en uw commerciële acties maximaal renderen, en u inzicht krijgt in uw eigen positie én die van uw concurrenten.
Wenst u een snelle én grondige opvolging van uw leads en offertes?

Je moet het ijzer smeden als het heet is. Wij zorgen voor een tijdige opvolging van geïnteresseerde potentiële klanten.

Contacteer ons

Bekijk ook ...

Sales

Op zoek naar ondersteuning in uw Sales? Voor zowel prospectie als de opvolging van bestaande klanten en/of offertes kan u bij ons terecht.

bekijk al onze diensten