Prospectie

Proactify brengt haar cliënteel bij het gewenste doelpubliek met gekwalificeerde afspraken die telkens om de juiste redenen worden toegestaan door de prospect ...

Prospectie

Nieuwe contacten opbellen is voor velen geen favoriete bezigheid, en wordt daardoor een taak die te lang wordt uitgesteld. Nochtans vormt deze activiteit een onmisbaar onderdeel van een degelijke klantenwerving, en laat je als bedrijf veel kansen liggen door dit niet consistent te doen.

  • Proactify brengt haar cliënteel bij het gewenste doelpubliek met gekwalificeerde afspraken die telkens om de juiste redenen worden toegestaan door de prospect. Dit alles gebeurt in het eigen agendasysteem van de klant, met alle gewenste bijkomende informatie, zodat het verkoopgesprek optimaal voorbereid kan worden.

Wenst u meer kwalitatieve leads?

We kunnen niet alleen ingeschakeld worden voor het genereren van nieuwe leads, maar ook voor het intensief opvolgen van bestaande contacten, zodat uw marketinginvesteringen een maximaal resultaat opleveren.

Contacteer ons

Bekijk ook ...

Sales

Op zoek naar ondersteuning in uw Sales? Voor zowel prospectie als de opvolging van bestaande klanten en/of offertes kan u bij ons terecht.

bekijk al onze diensten