Sales training en begeleiding

Proactify traint en begeleidt uw medewerkers en reikt hen tips & tricks aan waar ze meteen mee aan de slag kunnen ...

Sales training en begeleiding

Onze ervaren trainers leveren uw commerciële medewerkers de meest bruikbare en makkelijk aan te leren tips en tricks. Stap voor stap leren we hen een proactieve houding aan te nemen in uw commercieel proces.

  • Onze trainingen starten met wetenschappelijke inzichten in menselijke omgangsvormen waardoor uw medewerkers zichzelf en de klant beter begrijpen. We verdiepen ons in de verschillende communicatiestijlen die we vervolgens toepassen op het commerciële werk van uw medewerkers. We sluiten onze training af door gezamenlijk een stappenplan uit te werken waarmee ze vanaf de volgende dag aan de slag kunnen.
  • Onze senior sales coach begeleidt uw medewerkers zodat er geen enkele commerciële kans links blijft liggen. Met oog voor ieders persoonlijke stijl halen ze het beste uit je team, en helpen ze om meer kansen uit hun sales pipeline te halen.

U bent niet alleen zeker van de persoonlijke ontwikkeling van uw commerciële medewerkers, maar kan u hier ook op korte termijn reeds de vruchten van plukken.


Wenst u meer praktische begeleiding in sales?

Proactiviteit kan aangeleerd worden! Wij zorgen voor trainingen en begeleidingen die bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van uw medewerkers.

Contacteer ons

Bekijk ook ...

Strategie

bekijk al onze diensten