Teamsamenstelling assessments

Een assessment van de teamsamenstelling belicht niet alleen de individuele kwaliteiten van de medewerkers, maar geeft de zaakvoerder of teamleider ook een advies voor de optimalisatie van de samenstelling en de aansturing van het team en haar leden ...

Teamsamenstelling assessments

Een goed resultaat komt vaak voort uit veel factoren, maar de samenstelling van het team is er bijna altijd één van. Net zoals een goede voetbalploeg niet enkel bestaat uit spitsen of aanvallers is de samenstelling van het team van essentieel belang voor de kwaliteit van hun samenwerking. Nochtans zijn veel teams 'historisch gegroeid', en is het niet evident om zich nog een objectief beeld te vormen van medewerkers waar men dagelijks mee samenwerkt. Een assessment van de teamsamenstelling belicht niet alleen de individuele kwaliteiten van de medewerkers, maar geeft de zaakvoerder of teamleider ook een advies voor de optimalisatie van de samenstelling en de aansturing van het team en haar leden. Op deze manier kunnen zelfs de meest vastgeroeste teams nieuwe kwaliteiten in hun groep ontdekken, en kunnen nieuwe teams meteen optimaal presteren.

  • Een assessment van de teamsamenstelling belicht niet alleen de individuele kwaliteiten van de medewerkers, maar geeft de zaakvoerder of teamleider ook een advies voor de optimalisatie van de samenstelling en de aansturing van het team en haar leden. Op deze manier kunnen zelfs de meest vastgeroeste teams nieuwe kwaliteiten in hun groep ontdekken, en kunnen nieuwe teams meteen optimaal presteren.
Proactify

Kiezelstraat 56
3500 HASSELT (BE)

+32 (0) 11 93 30 50

hello@proactify.be

Proactify op Facebook

Bekijk ook ...

Strategie

bekijk al onze diensten