Our services
Elk van onze diensten is een onderdeel van een organisch geheel. En hoewel we deze diensten hier apart omschrijven, zal het beste resultaat het gevolg zijn van de synergie tussen deze diensten.

Onze diensten laten u vroeger kennismaken met potentiële klanten en bieden u meer controle over uw naamsbekendheid en toekomstige groei. Wij zorgen wij ervoor dat uw verhaal op een professionele wijze wordt uitgedragen naar uw doelgroep, alsook dat u afspraken krijgt ingepland met de juiste contactpersonen.

Voor elke klant stellen wij zorgvuldig een op maat gemaakt groeiplan samen, zoals u in onze aanpak kan lezen. Dat groeiplan bestaat uit een selectie van onderstaande diensten. Zo worden alle onderdelen op elkaar afgestemd en gestroomlijnd tot een coherent geheel. De unieke mix van onze diensten zorgen voor een maximale opbrengst op uw investering.

  Optimalisatie van randvoorwaarden

  We starten met alle randvoorwaarden die noodzakelijk zijn om van een proactieve groei een succes te maken. Denk hierbij aan uw huisstijl, website, de verbetering van uw online vindbaarheid in Google (SEO & SEA) en social media. Het spreekt voor zich dat het volledige plaatje moet kloppen en dat een proactieve groei niet aan te raden is indien niet alle noodzakelijke onderdelen optimaal zijn vormgegeven.

  Proactieve marktbenadering

  Nadat aan alle randvoorwaarden is voldaan, gaan we van start met het proactief benaderen van potentiële klanten. Bepaalde dienstverleningen kunnen simultaan lopen met de dienstverleningen die we hierboven bespraken. Een sterk merk kan je maar creëren door je klanten continu op de hoogte te houden via nieuwsbrieven, door permanent in te zetten op persaandacht en social media…

  Wij nodigen u graag uit om onze werkwijze te leren kennen.
  Make an appointment