Ons enthousiasme kleurt uw business!

Niet zo comfortabel in het commercieel domein? Geen probleem. Onze creativiteit en expertise opent deuren in uw marketingveld.

Thuis in tal van expertises

Onze klanten variëren van kleine kmo's tot grote, internationale ondernemingen. We verdiepen ons steeds volledig in de materie van onze klant en werken altijd op maat: van complexe ingenieursbureaus tot hippe digital agencies, we love it!

Trius
Al vanaf dag één van het bestaan van Proactify werk ik samen met hen. Ik ben nog steeds zeer tevreden over wat zij voor ons doen. Proactify helpt ons enerzijds met het leggen van contacten bij steden en gemeentes en anderzijds organiseren zij voor ons de koude prospectie voor het in de markt zetten van een nieuw softwareproduct dat wij hebben ontwikkeld. Hun bijdrage in het vinden van nieuw cliënteel is voor ons onmisbaar geworden! Bart Vandesompel (Trius)
I-Label
We hebben in het najaar van 2017 een pilootproject gedaan bij Proactify. Ik was zeer aangenaam verrast door hun professionaliteit en open communicatie. Ik heb in het verleden ook met andere bedrijven samengewerkt die agendaplanning en prospectie voor mij organiseerden, maar ik moet zeggen dat Proactify er qua aanpak ver bovenuit stak. Het was een zeer aangename kennismaking en ik zet dan ook graag onze samenwerking verder in 2018! Ruben Deleu (I-Label)
Beyond-IT
Wij zijn er ons van bewust dat we een zeer complex product aanbieden. Prospectie is voor ons dan ook een werk van lange adem. Onze klanten moeten een heel specifieke 'pijn' ervaren, die groot genoeg moet zijn om tot een investering over te gaan. De juiste prospecten vinden is dus niet evident voor onze business. Door énkel afspraken vast te leggen met prospecten die een heel specifieke nood uitdrukken, levert Proactify een onmisbare bijdrage aan de realisatie van onze sales doelstellingen. Patrick Callewaert (Beyond-IT)
Nexilis
Ik ben zeer kritisch, en meestal nooit makkelijk helemaal tevreden over leveranciers waarmee ik samenwerk. Proactify is voor mij de uitzondering op die regel. Proactify heeft ervoor gezorgd dat mijn onderneming een significante groei heeft gekend en dat we zelfs versneld onze tweede vestiging kunnen openen. Door hen ben ik binnen geraakt bij enkele grote klanten, waar ik anders nooit zou zijn binnen geraakt. Intussen heb ik met deze klanten al een aantal mooie projecten mogen realiseren. Ook al is het product dat wij aanbieden zeer technisch, toch zijn de medewerkers van Proactify helemaal mee met hetgeen we doen en weten ze dit op een duidelijke en heldere manier te verwoorden naar onze potentiële klanten. Ik ben dus zeer tevreden over Proactify. Daarom ben ik recent met hen een samenwerking op lange termijn aangegaan. Sammy Rogmans (Nexilis)
mijnPerceel
Proactify heeft ons geholpen met het in de markt zetten van een volledig nieuwe software die wij ontwikkeld hebben. Dankzij hen hebben we enorm veel prospecten kunnen bezoeken op korte tijd. Wij kunnen niet anders dan enthousiast zijn over het werk dat zij voor ons geleverd hebben. We zijn nu bezig met het uitwerken van een samenwerking op lange termijn. Hans Sebrechts (mijnPerceel)
Autajon Labels Belgium
Als Belgische vestiging van een internationale groep, moeten we onszelf steeds blijven bewijzen. We zijn een grote naam binnen onze sector en hebben een aantal top referenties. De continue instroom van nieuwe leads en klanten is voor ons van cruciaal belang om een goede stabiliteit te creëren. Echter is het historisch zo gegroeid dat onze vertegenwoordigers echte "farmers" zijn, en dus erg goed zijn in het soigneren van onze bestaande klanten, maar het wat moeilijker hebben met prospectie. Net om die reden hebben we Proactify ingeschakeld. Zij hebben op enkele maanden tijd meer afspraken gerealiseerd bij nieuwe contacten dan onze 4 vertegenwoordigers samen over verschillende jaren. Zij zijn de "hunters" die we nodig hebben voor de aangroei van nieuw cliënteel binnen ons bedrijf. Naast de vele afspraken, reiken ze ons ook zeer waardevol marktinzicht aan. Een aantal van onze strategische keuzes hebben we gemaakt op basis van hun analyses. Brett Wilms (Autajon Labels Belgium)
Espera Belgium
Initieel startten wij een samenwerking met Proactify om ons onafhankelijk en bijkomend marktinzicht aan te leveren. De insteek was om via een marktonderzoek te weten te komen welke bedrijven welke apparatuur hebben staan, hoeveel apparaten deze bedrijven hebben, hoe oud de toestellen zijn, van welk merk, of ze nog plannen hebben om hun productie uit te breiden enzovoort. Dergelijke informatie is voor ons zeer waardevol, en draagt bij tot de uitbouw van Espera Belgium. Doorheen het onderzoek merkte Proactify regelmatig aanzienlijke opportuniteiten voor ons op, waar ze meteen op zijn ingegaan. Zo heeft Proactify ons in contact gebracht met ondernemingen die concreet op zoek waren naar nieuwe toestellen. Op die manier heeft Proactify ons niet enkel onmisbaar marktinzicht bijgebracht, maar hebben ze voor ons ook een pipeline gecreëerd die omvangrijk genoeg is om een blijvende groei voor onze onderneming te garanderen. Binnenkort gaan we onze samenwerking tevens uitbreiden met offerteopvolging. Herwig Smeets (Espera Belgium)
BEKO Technologies
Wij werken al een tijdje samen met Proactify voor het maken van afspraken bij bedrijven in België en Luxemburg. Mede doordat de medewerkers bij Proactify op een prettige, heldere en uiterst correcte wijze communiceren, zijn wij zéér tevreden over onze samenwerking. Proactify heeft ons geen gouden bergen beloofd, maar heeft wel een groot aantal afspraken gerealiseerd bij de juiste bedrijven en bij de juiste mensen. Veel van deze prospecten zijn inmiddels kopende klanten geworden, waardoor de initiële investeringskosten ruim zijn overschreden. Om het succes ook in Nederland door te trekken hebben wij Proactify inmiddels ingeschakeld om de Nederlandse markt voor ons te benaderen. Proactify is een betrouwbare partner en een sterk verlengstuk van ons bedrijf geworden! Sara Deckers (BEKO Technologies)

Meer klanten