Voor wie werken we?

Groot of klein, lokaal of wereldwijd, productgerelateerd of dienstverlenend; alle bedrijven die gecontroleerd willen groeien, bereid zijn hun werkwijze aan te passen én een klik hebben met ons zijn welkom!

Maak kennis met onze ambassadeurs

Op korte termijn hebben we een klantenbestand opgebouwd van toonaangevende bedrijven waar we erg fier op zijn. En guess what? Dat hebben we gedaan door proactief te handelen! Intussen hebben we een heel aantal leuke testimonials mogen ontvangen, die je beneden op deze pagina kan lezen.

Wat onze klanten over ons zeggen

Ben Van Tichelen - ATHEX
Wij zijn een snelgroeiend bedrijf dat zeer dicht bij haar klanten wil blijven staan. Onze vertegenwoordigers worden sterk ingezet op klantenbezoeken en het opvolgen van actuele projecten en aanbiedingen, waardoor er soms handen te kort zijn voor actieve prospectie. In 2019 werd een pilootproject doorlopen om proactief nieuwe klanten te werven.
Proactify blijft ons verrassen door hun positieve uitstraling, hun doorzettingsvermogen en hun flexibiliteit. Wij staan steeds versteld van de resultaten die ze kunnen boeken in een beperkte tijd. Ook hun openheid en dynamiek doet ons sterk geloven in een langdurige relatie, waardoor wij voor 2020 onze samenwerking hebben verlengd. Ben Van Tichelen (ATHEX)
Stijn Cuypers - Nagels & Cuypers
Ik was reeds langer op zoek naar een partner die het telefonisch prospecteren van mij kon overnemen. Uit ervaring weet ik dat dit niet voor iedereen is weggelegd. Ik stond, na het pilootproject, dan ook erg versteld van de expertise die Proactify hierin op dergelijke korte tijd heeft opgebouwd. Hun enthousiasme weerspiegelt de dynamische aanpak van mijn bedrijf en levert een zeer professioneel visitekaartje af. Ook hun duidelijke en complete verslaggeving is een grote meerwaarde ter voorbereiding van een eerste prospectiebezoek. Ik ben er van absoluut van overtuigd dat Proactify in de komende jaren zal bijdragen tot een snellere groei van mijn business. Stijn Cuypers (Nagels & Cuypers)
Ivo Maas - Maas Consultancy
Wij opereren in een sector die in eerste instantie alleen maar geld lijkt te kosten. Namelijk cybersecurity. Prospectie is voor ons dan ook een complexe zaak. Vaak ziet men het nut van cybersecurity pas in wanneer het te laat is.Onze klanten moeten eerst de pijn ervaren om het nut in te zien van een goed cybersecurity beleid. Om het nog allemaal wat complexer te maken zijn wij een nieuwe speler op de Limburgse en Vlaam-Brabantse markt. Proactify heeft mee kunnen dragen aan onze naamsbekendheid binnen dit vakgebied. Mede dankzij hun hebben wij verschillende afspraken vast kunnen leggen binnen onze doelgroep. Ivo Maas (Maas Consultancy)
Koen De Moortel - Upstream
De samenwerking met Proactify heeft me meer opgeleverd dan verwacht. We hebben onze volledige go-to-market strategie door hen laten uitwerken, met goed gevolg. In ons eerste boekjaar zijn we meteen winstgevend, en dat is voor een groot deel aan de inzichten én aan de contacten van Proactify te danken. Het snelle inlevingsvermogen en de stipte opvolging waren voor mij, als zaakvoerder van een start-up, van cruciaal belang. De medewerkers van Lieze hadden bijzonder vlug begrepen wat ik belangrijk vond. Koen De Moortel (Upstream)
Johan Van den Bulck - Teroco
Als aanbieder van een nieuwe, onbekende technologie werden we naar Proactify doorverwezen om ons lead generation proces te ondersteunen. Alhoewel ons vakgebied "Databots" en "RPA Implementatie" allesbehalve makkelijke onderwerpen zijn om in één kort telefoontje uit te leggen, versierde Proactify al snel afspraken met de juiste contactpersonen. Een absolute aanrader. Johan Van den Bulck (Teroco)
Michel De Belder - CBTra
Meedenkend en inlevend in de materie van de klant. Ondanks de complexiteit van onze diensten, wordt ons verhaal op een spontane en geloofwaardige manier aan de man gebracht. Proactify is alvast een meerwaarde voor CBTra. Michel De Belder (CBTra)
Herman Verwimp - Mathieu Gijbels
Wanneer je voor klantencontacten beroep doet op een externe partner verwacht je dat de klant voelt dat hij door je bedrijf zelf gebeld wordt. Dat vraagt empathie, voorbereiding, concentratie én een erg goede briefing. Bij Proactify is deze inleving de norm, en de reden dat wij met hen samenwerken. Herman Verwimp (Mathieu Gijbels)
Geert Motmans & Eric Meyer - Motmans & Partners
We hebben recent een tweede vestiging geopend in Antwerpen. Om onze naamsbekendheid ook in die regio uit te bouwen, hebben we beroep gedaan op Proactify. Zij hebben ons in contact gebracht met bedrijven die passen in onze doelgroep. Na 10 uitvoerdagen zijn de baten al (veel) groter dan de kosten. Er zit bovendien nog heel wat in de pipeline, dus dat kan alleen maar de goede richting uitgaan. Het spreekt voorzich dat wij dan ook zeer tevreden zijn over de samenwerking met Proactify en dat wij ook graag in de toekomst met hen zullen blijven samenwerken! Geert Motmans & Eric Meyer (Motmans & Partners)
Ilse Nauwelaerts - Mercedes-Benz Mechelen
Wij werken met Proactify samen voor de het opmaken en opvolgen van offertes van onderhoudscontracten en winterwielen. Onze eigen verkopers vinden het vaak moeilijk om bij de verkoop van een wagen ook nog een onderhoudscontract erbij te verkopen. Daarom hebben we Proactify ingeschakeld. Zij contacteren de mensen die de afgelopen maanden bij ons een nieuwe wagen hebben gekocht, stellen voor hen een offerte op en volgen die offertes naderhand ook zeer consequent op. Hier is voor ons al heel wat business uitgekomen. Ilse Nauwelaerts (Mercedes-Benz Mechelen)
Gunter America - SalesWise
Het woord “call center” zou oneerbiedig zijn om Proactify te omschrijven. Ze leggen hun focus 100% op kwaliteit en zijn daardoor in staat complexe projecten met mooie resultaten uit te voeren. Wij zijn onder de indruk van de mate waarin alle betrokken personen op de hoogte zijn van de projecten die ze uitvoeren, zowel in de breedte als in de diepte. Ook zijn we aangenaam verrast van de gedetailleerde rapporten die ze opmaken en de inzichten die ze verwerven. Gunter America (SalesWise)
Wim Moeraert - DBM Verzekeringen
Dankzij de samenwerking met Proactify zijn wij met ons team veel pro-actiever en klantgericht gaan werken. Dit wordt door mijn medewerkers en klanten positief ervaren. Er is sprake van een echte meerwaarde voor mijn business als verzekeringsmakelaar. Wim Moeraert (DBM Verzekeringen)
Brett Wilms - Autajon Labels Belgium
Als Belgische vestiging van een internationale groep, moeten we onszelf steeds blijven bewijzen. We zijn een grote naam binnen onze sector en hebben een aantal top referenties. De continue instroom van nieuwe leads en klanten is voor ons van cruciaal belang om een goede stabiliteit te creëren. Echter is het historisch zo gegroeid dat onze vertegenwoordigers echte "farmers" zijn, en dus erg goed zijn in het soigneren van onze bestaande klanten, maar het wat moeilijker hebben met prospectie. Net om die reden hebben we Proactify ingeschakeld. Zij hebben op enkele maanden tijd meer afspraken gerealiseerd bij nieuwe contacten dan onze 4 vertegenwoordigers samen over verschillende jaren. Zij zijn de "hunters" die we nodig hebben voor de aangroei van nieuw cliënteel binnen ons bedrijf. Naast de vele afspraken, reiken ze ons ook zeer waardevol marktinzicht aan. Een aantal van onze strategische keuzes hebben we gemaakt op basis van hun analyses. Brett Wilms (Autajon Labels Belgium)
Herwig Smeets - Espera Belgium
Initieel startten wij een samenwerking met Proactify om ons onafhankelijk en bijkomend marktinzicht aan te leveren. De insteek was om via een marktonderzoek te weten te komen welke bedrijven welke apparatuur hebben staan, hoeveel apparaten deze bedrijven hebben, hoe oud de toestellen zijn, van welk merk, of ze nog plannen hebben om hun productie uit te breiden enzovoort. Dergelijke informatie is voor ons zeer waardevol, en draagt bij tot de uitbouw van Espera Belgium. Doorheen het onderzoek merkte Proactify regelmatig aanzienlijke opportuniteiten voor ons op, waar ze meteen op zijn ingegaan. Zo heeft Proactify ons in contact gebracht met ondernemingen die concreet op zoek waren naar nieuwe toestellen. Op die manier heeft Proactify ons niet enkel onmisbaar marktinzicht bijgebracht, maar hebben ze voor ons ook een pipeline gecreëerd die omvangrijk genoeg is om een blijvende groei voor onze onderneming te garanderen. Binnenkort gaan we onze samenwerking tevens uitbreiden met offerteopvolging. Herwig Smeets (Espera Belgium)
Sam Arckens - CCV Belgium
Ons bedrijf is momenteel volop in transformatie en net daarom is het belangrijk om volop in te zetten op kerntaken maar wel voldoende commerciële flexibiliteit te behouden. Wij werken hiervoor samen met een beperkt aantal partners en ook Proactify wist ons te overtuigen door de combinatie van de mensen in het team en de professionele omkadering. Het team van Lieze ondersteunt ons vooral in complexe commerciële activiteiten zodat wij ons volop kunnen inzetten om de nodige veranderingen door te voeren in onze organisatie. Een aanrader voor iedereen die commerciële ondersteuning nodig heeft en ondertussen focus wil blijven houden. Sam Arckens (CCV Belgium)
Baukje Versluijs - Brand Compliance
We hebben Proactify 1,5 jaar geleden leren kennen, toen Lieze net gestart was met Proactify. Op dat moment werden ze klant van ons voor hun kmo-portefeuille registratie. Nadat zij hun audit succesvol hadden afgerond, zagen we dat Lieze niet alleen haar eigen organisatie goed had voorbereid, maar kwamen er steeds meer contacten via Lieze naar ons toe die klant van ons werden en die Lieze hielp met de begeleiding door hun kmo-portefeuille audit. Deze proactieve aanpak viel ons meteen op! Lieze weet altijd nieuwe ideeën aan te brengen en uit te werken. Dat waarderen we enorm.

Toen wijzelf op zoek waren naar een manier om ons netwerk te vergroten, zijn we intensiever met Proactify gaan samenwerken. De jonge, frisse en proactieve aanpak sluit goed aan bij die van ons. Op een aantal maanden tijd hebben de medewerkers van Proactify waardevolle afspraken voor ons gerealiseerd door middel van koude prospectie. Het contact met zowel de bellers als met Lieze verliep altijd professioneel en goed! Ons project is inmiddels afgerond, maar het contact is nog steeds goed en we weten elkaar nog altijd te vinden! Baukje Versluijs (Brand Compliance)
Dirk Vandenbergh - Peeters Verzekeringen
Van de 4 ervaringen met soortgelijke kantoren steekt deze met Lieze en haar medewerkers er met “kop, nek en schouders” bovenuit. Het eerste contact was er “boenk” op, zij voelden onze noden aan en konden deze perfect opvullen. Ze maken goede en vooral correcte afspraken die dan ook nog accuraat worden gevolgd. Ze spreken de taal van de prospect, en komen daardoor bij ons doelpubliek totaal niet opdringerig over. Tot slot onthouden ze dat het doel is om kwaliteitsvolle afspraken te maken, en dat de kwaliteit belangrijker is dan de kwantiteit.  Dirk Vandenbergh (Peeters Verzekeringen)
Ashley Present - Koenig & Bauer
We zijn met Proactify een samenwerking gestart om op korte tijd bij veel nieuwe bedrijven binnen te geraken. De briefing met Lieze en de andere teamleden verliep zeer vlot en professioneel. Tijdens het pilootproject hebben ze ervoor gezorgd dat we bij zo’n 40-tal bedrijven ons bedrijf heel gericht hebben kunnen voorstellen. Bij een groot aantal van deze bedrijven gaan we een project mogen opstarten. Tijdens de evaluatie van het pilootproject kreeg ik ook een aantal nieuwe marktinzichten mee, die voor ons heel waardevol zijn. We zijn dan ook meteen een jaarovereenkomst met Proactify aangegaan, zodat zij onze pipeline continu kunnen blijven aanvullen en ons marktinfo kunnen blijven verschaffen. Ashley Present (Koenig & Bauer)
Bart Vandesompel - Trius
De drie sterkste redenen waarom ik vanaf de eerste dag samenwerk met Proactify zijn: hun flexibiliteit, hun doelgerichtheid en hun open geest. Je kan heel specifiek definiëren wat je wilt, en je kan tussentijds bijsturen indien nodig. Bart Vandesompel (Trius)
Patrick Callewaert - Beyond-IT
Wij zijn er ons van bewust dat we een zeer complex product aanbieden. Prospectie is voor ons dan ook een werk van lange adem. Onze klanten moeten een heel specifieke 'pijn' ervaren, die groot genoeg moet zijn om tot een investering over te gaan. De juiste prospecten vinden is dus niet evident voor onze business. Door énkel afspraken vast te leggen met prospecten die een heel specifieke nood uitdrukken, levert Proactify een onmisbare bijdrage aan de realisatie van onze sales doelstellingen. Patrick Callewaert (Beyond-IT)
Ruben Deleu - I-Label
We hebben in het najaar van 2017 een pilootproject gedaan bij Proactify. Ik was zeer aangenaam verrast door hun professionaliteit en open communicatie. Ik heb in het verleden ook met andere bedrijven samengewerkt die agendaplanning en prospectie voor mij organiseerden, maar ik moet zeggen dat Proactify er qua aanpak ver bovenuit stak. Het was een zeer aangename kennismaking en ik zet dan ook graag onze samenwerking verder in 2018! Ruben Deleu (I-Label)
Philippe Jaspers - Sesmento
We zijn in 2017 een pilootproject gestart bij Proactify. De bedoeling van het project was om een aantal zeer kwalitatieve prospectie afspraken vast te leggen voor onze commerciële medewerkers. Tijdens het pilootproject heeft Proactify voor ons verschillende methodes uitgetest en zijn ze al snel tot een best practice gekomen die voor ons zeer waardevol is. Deze best practice zetten we in 2018 dan ook graag om in een jaarovereenkomst. Philippe Jaspers (Sesmento)
Bert Vandeput - Vandeput-Lintermans
We hebben bij ons op kantoor zelf de tijd en de skills niet om nieuwe contacten te leggen. Door Proactify worden er prospectie afspraken gecreëerd, waardoor we toch business kunnen doen bij nieuw cliënteel. We hebben hier al heel goede klanten uitgehaald, zelfs totaalklanten. De samenwerking is heel positief voor ons! Bert Vandeput (Vandeput-Lintermans)
Sammy Rogmans - Nexilis
Ik ben zeer kritisch, en meestal nooit makkelijk helemaal tevreden over leveranciers waarmee ik samenwerk. Proactify is voor mij de uitzondering op die regel. Proactify heeft ervoor gezorgd dat mijn onderneming een significante groei heeft gekend en dat we zelfs versneld onze tweede vestiging kunnen openen. Door hen ben ik binnen geraakt bij enkele grote klanten, waar ik anders nooit zou zijn binnen geraakt. Intussen heb ik met deze klanten al een aantal mooie projecten mogen realiseren. Ook al is het product dat wij aanbieden zeer technisch, toch zijn de medewerkers van Proactify helemaal mee met hetgeen we doen en weten ze dit op een duidelijke en heldere manier te verwoorden naar onze potentiële klanten. Ik ben dus zeer tevreden over Proactify. Daarom ben ik recent met hen een samenwerking op lange termijn aangegaan. Sammy Rogmans (Nexilis)
Sara Deckers - BEKO Technologies
Wij werken al een tijdje samen met Proactify voor het maken van afspraken bij bedrijven in België en Luxemburg. Mede doordat de medewerkers bij Proactify op een prettige, heldere en uiterst correcte wijze communiceren, zijn wij zéér tevreden over onze samenwerking. Proactify heeft ons geen gouden bergen beloofd, maar heeft wel een groot aantal afspraken gerealiseerd bij de juiste bedrijven en bij de juiste mensen. Veel van deze prospecten zijn inmiddels kopende klanten geworden, waardoor de initiële investeringskosten ruim zijn overschreden. Om het succes ook in Nederland door te trekken hebben wij Proactify inmiddels ingeschakeld om de Nederlandse markt voor ons te benaderen. Proactify is een betrouwbare partner en een sterk verlengstuk van ons bedrijf geworden! Sara Deckers (BEKO Technologies)
Hans Sebrechts - One Office
Proactify heeft ons geholpen met het in de markt zetten van een volledig nieuwe software die wij ontwikkeld hebben. Dankzij hen hebben we enorm veel prospecten kunnen bezoeken op korte tijd. Wij kunnen niet anders dan enthousiast zijn over het werk dat zij voor ons geleverd hebben. We zijn nu bezig met het uitwerken van een samenwerking op lange termijn. Hans Sebrechts (One Office)
Jakob Lorré - Well Played
Ons bedrijf is vooral gegroeid op inbound sales. We hebben nooit echt meegedaan aan outbound sales. Proactify heeft voor ons heel succesvol de eerste stappen naar een outbound salesverhaal gezet. Tijdens een proefproject hebben zij meer dan 30 heel interessante afspraken vastgelegd. Ook de debriefing en de algemene opvolging zat feilloos in elkaar. Het was een heel aangename samenwerking en we bouwen nu ook verder aan een lange termijn samenwerking. Bedankt Proactify! Jakob Lorré (Well Played)
Caroline De Peuter - BelgoGlass
Wij zijn met Proactify een samenwerking aangegaan om binnen te geraken bij schrijnwerkers in Brussel, Vlaams-Brabant en Limburg. Na 3 weken waren onze agenda’s zodanig gevuld met kwalitatieve prospectieafspraken dat we een korte pauze moesten inlassen. Gekwalificeerde verkoopafspraken vragen immers een goede opvolging langs onze kant. We hebben eerder al eens samengewerkt met een ander bureau, dus we wisten ongeveer wel wat we konden verwachten. Maar Proactify heeft onze verwachtingen erg overtroffen, zowel op vlak van kwaliteit en kwantiteit van de afspraken, maar ook op vlak van de goede en efficiënte planning ervan. We gaan hen binnenkort ook inschakelen om nog andere doelgroepen te gaan targetten. We kijken er alvast naar uit! Caroline De Peuter (BelgoGlass)
Vroeger verstuurde ik altijd zelf brochures naar potentiële klanten en zorgde ik ook voor de opvolging hiervan. Omdat dit voor mezelf als zaakvoerder heel veel tijd vroeg, heb ik beroep gedaan op Proactify. Zij hebben zelf alles van A tot Z geregeld en zo een aantal zeer goede afspraken kunnen vastleggen. Verder hebben ze mij ook een heel aantal marktinzichten kunnen geven, die een grote een meerwaarde bieden bij de verdere uitbreiding van onze dienstverlening. Kurt Van Der Velde (Van Der Velde Sprinter en Colli Service)