Klanten
Groot of klein, lokaal of wereldwijd, productgerelateerd of dienstverlenend; alle bedrijven die gecontroleerd willen groeien, bereid zijn hun werkwijze hiervoor te optimaliseren en dezelfde waarden nastreven als ons, zijn welkom bij ons.

Maak kennis met onze ambassadeurs

We werken voor bedrijven die een goede historische werking hebben uitgebouwd, maar die ook klaar zijn om hun verdere groei onder controle te krijgen. Meestal is de reactieve werking naar het cliënteel hiervoor niet voldoende of is deze dermate afgenomen dat de doelstellingen niet worden behaald zonder extra inspanning. Vaak is ons cliënteel ook te druk bezet om de opzet en uitvoering van deze proactieve werking volledig op zich te nemen. En bovendien vereist een dergelijke oefening voldoende ervaring met diverse marketingtechnieken en inzicht in verscheidene sectoren om er een succes van te maken.

Talloze bedrijven hebben al gebruik gemaakt van onze diensten, en hebben zo hun doelstellingen op vlak van groei én rendabiliteit kunnen realiseren. Hun medewerkers voelen zich meer naar waarde geschat, en de relatie met het cliënteel is er sterk op vooruit gegaan. We zijn erg fier op de getuigenissen van onze klanten. We nodigen u dan ook graag uit ze eens te lezen, en we kijken ernaar uit om ook u te leren kennen.

Maak een afspraak
Klantengetuigenissen

Proactify is een schitterend bedrijf om mee samen te werken. Ze denken heel goed mee over de te nemen acties en hoe deze starten, opvolgen, ... Geweldig om mee samen te werken!

David Taverniers
Easy Systems

Wij zijn een snelgroeiend bedrijf dat zeer dicht bij haar klanten wil blijven staan. Onze vertegenwoordigers worden sterk ingezet op klantenbezoeken en het opvolgen van actuele projecten en aanbiedingen, waardoor er soms handen te kort zijn voor actieve prospectie. In 2019 werd een pilootproject doorlopen om proactief nieuwe klanten te werven. Proactify blijft ons verrassen door hun positieve uitstraling, hun doorzettingsvermogen en hun flexibiliteit. Wij staan steeds versteld van de resultaten die ze kunnen boeken in een beperkte tijd. Ook hun openheid en dynamiek doet ons sterk geloven in een langdurige relatie, waardoor wij voor 2020 onze samenwerking hebben verlengd.

Ben Van Tichelen
ATHEX

Ik ben zeer aangenaam verrast door de professionaliteit en open communicatie van Proactify. Zij steken er qua aanpak en toewijding ver bovenuit! De eerste samenwerking was een succes en ik heb dan ook met alle plezier de samenwerking verlengd.

Ruben Deleu
I-Label

Als Belgische vestiging van een internationale groep, moeten we onszelf steeds blijven bewijzen. We zijn een grote naam binnen onze sector en hebben een aantal top referenties. De continue instroom van nieuwe leads en klanten is voor ons van cruciaal belang om een goede stabiliteit te creëren. Echter is het historisch zo gegroeid dat onze vertegenwoordigers echte "farmers" zijn, en dus erg goed zijn in het soigneren van onze bestaande klanten, maar het wat moeilijker hebben met nieuwe contacten. Net om die reden hebben we Proactify ingeschakeld. Zij hebben op enkele maanden tijd meer gesprekken gerealiseerd bij nieuwe contacten dan onze 4 vertegenwoordigers samen over verschillende jaren. De medewerkers van Proactify zijn de "hunters" die we nodig hebben voor de aangroei van nieuw cliënteel binnen ons bedrijf. Naast de vele kwalitatieve contacten, reikt Proactify ons ook zeer waardevol marktinzicht aan. Een aantal van onze strategische keuzes hebben we gemaakt op basis van de analyses van Proactify.

Brett Wilms
Autajon Labels Belgium

Als aanbieder van een nieuwe, onbekende technologie werden we naar Proactify doorverwezen om ons lead generation proces te ondersteunen. Alhoewel ons vakgebied "Databots" en "RPA Implementatie" allesbehalve makkelijke onderwerpen zijn om in één kort telefoontje uit te leggen, versierde Proactify al snel afspraken met de juiste contactpersonen. Een absolute aanrader.

Johan Van den Bulck
Teroco

Mijn ervaringen met Proactify zijn alleen maar positief! Ze leveren kwaliteit, hebben een fantastische opvolging en laten ons focussen op onze core business. We hebben nog geen seconde aan hen getwijfeld!

Niels Wouters
ESAS
Wij nodigen u graag uit om onze werkwijze te leren kennen.
Maak een afspraak