Nieuws
Exact een jaar na de opstart van Proactify, een bureau dat bedrijven ondersteunt om hun marketing en sales te boosten, is het tijd voor hun eerste verhuis.

1 Jaar na de start: bedrijfsgebouw x 6

Exact een jaar na de opstart van Proactify, een bureau dat bedrijven ondersteunt om hun marketing en sales te boosten, is het tijd voor hun eerste verhuis. Het team onder leiding van Lieze Geebelen, intussen zo’n 13 dames sterk, neemt zijn intrek in het voormalige gebouw van Boerenbond, SBB, Landelijke Gilden en Groene Kring Limburg, gelegen in Godsheide-Stad.

“Ik ben bewust op zoek gegaan naar een vestiging waar natuur én een goede bereikbaarheid elkaar tegemoet komen”, vertelt zaakvoerder Lieze Geebelen (24). “Die combinatie hebben we hier in Godsheide gevonden.” Het team verhuist van 70 m² oppervlakte naar 426 m², wat de toekomstmogelijkheden openhoudt. “Deze verhuizing symboliseert onze tagline ‘creating new opportunities’. Hiermee zetten we nog meer in op verdere professionalisering.” Om hun nieuwe thuis klaar te stomen voor de officiële opening, steken alle medewerkers de handen uit de mouwen. “Na de kantooruren en tijdens de weekends proberen we zo snel mogelijk orde te scheppen in de chaos van de werf,” aldus de zaakvoerder van Proactify. “Maar we zijn vol vertrouwen dat het over enkele weken piekfijn kan gepresenteerd worden.”

Leerattitude

Het parcours dat de start-up tot dusver heeft afgelegd, mag best indrukwekkend genoemd worden. Hun dienstverlening houdt in dat de medewerkers van Proactify aan de hand van verschillende diensten en communicatiekanalen, actief op zoek gaan naar nieuwe commerciële opportuniteiten voor hun klanten. “We werken voor Belgische, Nederlandse en Luxemburgse kmo’s en internationale bedrijven”, legt Lieze Geebelen uit. “Het aanbrengen van nieuwe potentiële klanten voor hen, is telkens een uniek project. Naast het aanleveren van nieuwe verkoopkansen, streven we ernaar om onze kanten meer inzicht te geven over hun markt, relevante trends en concurrenten. We werken liefst aan complexe projecten en daarbij zijn communicatieve, gedreven medewerkers met een hoge leerattitude een must. We zoeken trouwens constant mensen met dit profiel. De leuke werkomgeving voor hen hebben we al…”

Bron: madeinlimburg.be

Deel dit artikel:
Meer berichten
Deel dit artikel:
1 Jaar na de start: bedrijfsgebouw x 6