Nieuws
Waar ben jij dankbaar voor dat 2021 jou gebracht heeft? Wij blikken graag even terug op een aantal van onze hoogtepunten uit het afgelopen jaar! 2021 in een notendop, go!

2021 in een notendop!

En zo was het plots 2022. Verdergaan, en er vooral een lap op geven: dat doen we met plezier. Toch blikken we graag nog even terug op het afgelopen jaar. 2021 in een notendop: go!

Een jaar van eerste keren

Dit jaar was er eentje van ‘eerste keren’. Naast het feit dat we dagelijks bezig zijn met onze klanten in de kijker te zetten bij hun doelpubliek, deden we dat dit jaar meer dan ooit voor onszelf!

Lieze mocht zo voor het eerst voor de microfoon van een podcastmaker zitten. Met ‘Sander Carollo Podcast’ mocht ze de spits afbijten. En of ze de smaak te pakken heeft! Enkele weken later ging ze op bezoek bij de zaakvoerders van het Pelts mediahuis Groeispurters. De podcast die daar uit voort vloeide, vind je hier!

Daarnaast mocht Lieze ook als gastspreker aanwezig zijn bij 'Digital Boost Day', waar ze met Erika Van Tielen sprak over ondernemen en het runnen van een eigen business in marketing en sales. Een ervaring die ons ook in 2022 (en de jaren die daarop volgen) zal bijblijven! Die aflevering werd trouwens live uitgezonden, en kan je via deze link herbekijken!

Buitenkantoor op komst!

Uiteraard valt er ook bij ons op kantoor altijd iets te beleven! Een bende werkmannen (waaronder onze familie) werken héél hard aan onze toekomst, want wij krijgen een buitenkantoor! Foto's van het eindresultaat zien jullie héél binnenkort op onze social media... Wij kijken er alvast naar uit! 

(Virtueel) feestje op kantoor!

'Tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten' zeggen ze wel eens. Onze leuke teambuildings & Proactify Cafés waren welverdiende momenten van ontspanning voor onze medewerkers. Daar doen we het voor hé!

Op Kerstmis op TV?!

Tussen de (hopelijk vegetarische) kalkoen en kroketten, was Lieze als centrale gast aanwezig bij Goe Bezig!, het programma voor & door ondernemers op Kanaal Z. Hierna werd de aflevering maar liefst 20(!) keer herhaald. Toch gemist? Dan kan je de aflevering gewoon opnieuw bekijken via deze link

Iets met oude koeien?

Wij haalden in 2021 ook wat oude koeien uit de sloot. En dat deden we met een héél brede glimlach, want die oude koeien waren geen koeien, maar wel onze oude klanten. Zo mochten we met een heel aantal klanten een nieuwe samenwerking aangaan. En het feit dat die klanten ons opnieuw het vertrouwen geven om hun bedrijf verder te doen groeien, daar worden wij gelukkig van!

The sky is the limit!

Maar laten we eerlijk zijn: we zijn zo enorm dankbaar voor alle samenwerkingen die we het afgelopen jaar zijn mogen aangaan. Ze geven ons één voor één energie! We kijken ernaar uit om er ook dit jaar opnieuw een lap op te geven. Let's go!

Deel dit artikel:
Meer berichten
Deel dit artikel:
2021 in een notendop!