Nieuws
Welke KMO gaat op donderdag 24 oktober lopen met de prijs van Limburgse Belofte? Het belooft een spannende strijd te worden tussen 3 jonge ondernemingen die de afgelopen tijd een opmerkelijk groeiparcours hebben afgelegd.

Dit zijn de meest beloftevolle kmo's van Limburg

De categorie voor beste belofte is een onderdeel van de wedstrijd KMO van het Jaar, georganiseerd door Unizo Limburg. Andere categorieën zijn die voor beste dienstenbedrijf en voor het beste maakbedrijf.

De jury preselecteerde 3 provinciale kanshebbers:

Bijster is een softwarehuis met specialisatie in Business Intelligence. Zaakvoerders Anja Jansen en Kurt Vandebergh bieden technologie aan die bedrijven een helder inzicht geeft in alle data en op basis daarvan het operationeel, financieel en HR-management een handje toesteekt.

Dignify is de onderneming van Marco Piombo en zijn 2 vennoten Thomas Dreezen en Jimmy Guarraci. Het bedrijf van de C-Mine Crib is gespecialiseerd in technologie om automatisch gerichte marketingacties op te zetten.

Proactify is een dienstenbedrijf uit Hasselt dat voornamelijk technische klanten ondersteunt in hun commerciële expansie. Oprichter en zaakvoerder Lieze Geebelen hanteert hiervoor een proactieve werkmethode die erg efficiënt blijkt te werken. (lees artikel eerder artikel hier)

Wie van de 3? Dat maakt de jury bekend op 24 oktober op de Corda Campus in Hasselt.

Bron: Made in Limburg

Deel dit artikel:
Meer berichten
Deel dit artikel:
Dit zijn de meest beloftevolle kmo's van Limburg