Nieuws
Vorige week donderdag werkte Sanne Nelis een dagje mee bij Proactify in het teken van de YOUCA Action Day. Meedraaien in het “échte” bedrijfsleven was voor haar nieuw, maar volgens haar wel erg interessant.

Jong geleerd, jong gedaan

Vorige week donderdagwerkte Sanne Nelis een dagje mee bij Proactify in het teken van de YOUCA ActionDay. Meedraaien in het “échte” bedrijfsleven was voor haar nieuw, maar volgenshaar wel erg interessant.

“In de voormiddag heb ik twee meetings mogen meevolgen, samen met mijn nicht Lieze. Eén meeting was eenafspraak met een bestaande klant, de andere met een potentiële nieuwe klant”,aldus Sanne. “Ook mocht ik nadenken over visuele optimalisaties op de websitevan Proactify. In de namiddag had ik de opdracht te zoeken naar leuke, “out ofthe box” eindejaarsgeschenken die Proactify aan haar klanten kan geven.”

Volgens Sanne hecht Proactify veel belang aan een goede relatie met de klanten en een open communicatie. “Je merkt aan alles dat ze echt inzetten op een duurzaam relatiebeheer. Het viel me niet alleen op dat Proactify de band met haar klanten erg belangrijk vindt, maar ook de band met de personeelsleden. Alle medewerkers krijgen ruimte om na te denken over optimalisaties en innovaties in het bedrijf. Er wordt geluisterd naar alle inbreng, waardoor je je als medewerker erg betrokken voelt bij de bedrijfsvoering”, vertelt Sanne.

Verder geeft Sanne nog mee dat Proactify een goede teamgeest, een gezonde levensstijl en op tijd ontspannen ook hoog in het vaandel draagt. “Mijn nicht Lieze tracht bij te dragen aan die 3 waarden door een betaald uurtje sporten per week te organiseren.”

“Mijn conclusie van dezedag: een ongelofelijk leuke ervaring, die ik nooit had opgedaan zonder hetinitiatief van de YOUCA Action Day en mijn nicht Lieze!”, aldus Sanne Nelis, laatstejaarsstudente(6EWE) aan het Onze-Lieve-Vrouwlyceum te Genk.

Deel dit artikel:
Meer berichten
Deel dit artikel:
Jong geleerd, jong gedaan