Nieuws
In de nieuwe rubriek "Start (Me) Up" laten we een start-up uit de regio aan het woord. Een start-up weet als geen ander hoe je de spits moet afbijten.

Lieze Geebelen (Proactify) mag de spits afbijten tijdens Made In Live Limburg

In de nieuwe rubriek "Start (Me) Up" laten we een start-up uit de regio aan het woord. Een start-up weet als geen ander hoe je de spits moet afbijten. Ze komen je kort vertellen wat ze doen, welke uitdagingen ze hadden en hoe zij jou of jij hen misschien kan helpen in de toekomst.

Lieze Geebelen is een jonge 24-jarige ondernemer die 15 maanden geleden haar eigen bedrijf ‘Proactify’ is gestart. Ze maakte haar opleiding marketing en communicatie af en startte haar carrière in een bureau dat onderzoek voert naar de commerciële werking van bedrijven. Ze zag een nieuwe markt en waagde de sprong naar een zelfstandige carrière. Na 10 maanden had ze al 10 medewerkers in dienst, vandaag zijn dat er 13. Tegelijkertijd begeleidt en jureert ze ook de kmo-panels op de Vlerick Business School in Gent en een aantal UNIZO-programma’s voor ondernemende studenten.

Bron: Made In Live

Deel dit artikel:
Meer berichten
Deel dit artikel:
Lieze Geebelen (Proactify) mag de spits afbijten tijdens Made In Live Limburg