Nieuws
Wat wij deden op Werelddierendag? We namen afscheid nemen van "onze Leo", speciaal voor de dieren van Dierenasiel Genk.

Proactify verloot Leonardo DiCaprio voor Dierenasiel Genk

Op maandag 4 oktober vierden we Werelddierendag en dat kon bij Proactify niet ongezien voorbij gaan. Met hun twee office dogs, Chico en Eddy, kan je wel stellen dat ze een hart voor dieren hebben. Toch vonden ze het niet voldoende om enkel die twee viervoeters in de bloemetjes te zetten. Ze besloten daarom om een wel heel kostbaar item te verloten. De opbrengst hiervan zal integraal naar het Dierenasiel te Genk gaan, dat ze jaarlijks steunen.

Toen Proactify in 2017 werd opgericht door zaakvoerder Lieze Geebelen, werd ook gedacht aan citaten om de werknemers te motiveren. Ze liet daarom een groot canvas van Leonardo DiCaprio maken met een quote uit de befaamde film ‘The Wolf of Wallstreet’: “You can watch me, mock me, try to block me but you cannot stop me”. Sinds die dag kreeg hij een plek in de werkruimte waar “hun Leo” steeds over de werknemers kon kijken.

Door de verbouwingswerken binnen Proactify, merkte Lieze dat ze Leo geen waardig plekje meer konden bieden. Nu Proactify binnenkort haar 5de levensjaar mag vieren, besloten ze voor dit canvas een nieuwe thuis te zoeken. “Het is niet het meest dure item, maar voor ons is het wel heel kostbaar. Leonardo heeft ons geïnspireerd en nog belangrijker, hij heeft onze groei meegemaakt. We denken daarom dat hij zonder twijfel terecht kan binnen een ander (startend) bedrijf.”, aldus Lieze Geebelen.

De hoogste bieder heeft er niet enkel een inspirerend item bij, ook Dierenasiel Genk heeft natuurlijk baat bij deze loting. Het bedrag kan hen namelijk ondersteunen in het betalen van rekeningen, het investeren in accommodatie en het voorzien van medicatie en voeding.

Na enkele dagen in spanning afwachten, mochten we eindelijk meedelen dat Wesley Polling van Kolu.be met zijn bod van €175 de nieuwe eigenaar mocht worden van onze Leo! 

Zij die het dierenasiel te Genk graag nog een hart onder de riem willen steken, kunnen een vrije donatie doen via de link https://dierenasielgenk.be/steun !

Deel dit artikel:
Meer berichten
Deel dit artikel:
Proactify verloot Leonardo DiCaprio voor Dierenasiel Genk