Limburgse start-up helpt mee aan één van de meest geliefde Disney musicals aller tijden

Op 13, 14 en 15 april 2018 komt de Disneymusical “The Little Mermaid” naar de Ethias Arena in Hasselt. De voorbije kerstperiode speelde deze Disney “spektakelmusical” eerder al in Flanders Expo Gent, waar het een groot succes was.

Limburgse start-up helpt mee aan één van de meest geliefde Disney musicals aller tijden

Op 13, 14 en 15 april 2018 komt de Disneymusical “The Little Mermaid” (De Kleine Zeemeermin) naar de Ethias Arena in Hasselt. De voorbije kerstperiode speelde deze Disney “spektakelmusical” eerder al in Flanders Expo Gent, waar het een groot succes was. De Limburgse start-up "Proactify" werd gevraagd om de B2B-verkoop voor deze musical te ondersteunen.

Proactify, een jong bedrijf uit Hasselt, werd enkele weken geleden gecontacteerd door Marmalade, het productiehuis achter “The Little Mermaid” en tevens één van de grootste bedrijven in België voor TV (o.a. “Gent Zuid”), bioscoop (o.a. “Allemaal Familie”) en live-entertainment. “De vraag was of wij de B2B-verkoop voor deze musical wilden boosten. Dat houdt in dat we de VIP-arrangementen proactief aan de man brengen bij Limburgse bedrijven die belang hechten aan het creëren van familiemomenten, die ze hiermee dus kunnen schenken aan hun personeel en/of zakenrelaties”, aldus Lieze Geebelen (zaakvoerder van Proactify).

“Het telefoontje kwam onverwachts, maar we hebben er niet lang over moeten nadenken dat dit een uitdaging was waar we graag op zouden ingaan. Deze week nemen we alvast een eerste kijkje achter de schermen, zodat we ons volledig kunnen inleven in het project. Dat doen we steeds bij nieuwe samenwerkingen. Volgende week starten we met de verkoop van de B2B-tickets, die dus via ons te bestellen zijn”, vertelt Laura Berlingiere (communicatiemedewerker bij Proactify).

“Als Limburgse start-up zijn we natuurlijk vereerd dat Marmalade (gevestigd in Gent en Amsterdam) aan ons heeft gedacht. We kijken alvast erg uit naar de commerciële ondersteuning van één van de meest geliefde Disney musicals allertijden!”, sluit Lieze Geebelen af.

Meer artikels