Nieuws
​TRIUS is al jaren actief als partner voor KMO’s, ziekenhuizen en openbare besturen. Met zijn uitgebreid gamma van zowel ICT, office materialen als telecom bieden zij ook een perfect antwoord op de noden van starters en kleine bedrijven.

Trius ook voor starters!

TRIUS is al jaren actief als partner voor KMO’s, ziekenhuizen en openbare besturen. Met zijn uitgebreid gamma van zowel ICT, office materialen als telecom bieden wij ook een perfect antwoord op de noden van starters en kleine bedrijven. In ons B2B showroom aan de Henry Fordlaan staat ons gamma tentoongesteld en kunnen demo’s georganiseerd worden.


TRIUS, MEEDENKENDE PARTNER

“Trius omschrijft zichzelf als meedenkende partner op het gebied van ICT en Office infrastructuur, die steeds een efficiënte en zorgeloze service voorzien. Ik kan dit voor 100% beamen”, vertelt Lieze Geebelen, zaakvoerder van Proactify.

Proactify is gestart in januari 2017 en is op een korte termijn sterk gegroeid. Trius zorgde vanaf het begin voor de aanlevering van al onze IT-infrastructuur, waaronder printers en laptops. “Door onze exponentiële groei bleef onze vraag naar apparatuur alsmaar toenemen. Onze groei hebben we mede dankzij TRIUS kunnen realiseren. Steeds opnieuw hebben ze gezorgd voor de juiste service die gepaard ging met een snelle levering.

Onlangs werkte een bepaalde kabel niet meer, die bij ons een cruciale rol speelt. Een zoektocht op het internet leverde niets op. Toen ik de hoop al bijna had opgegeven, dacht ik aan TRIUS. Ik nam contact op met Bart, en precies de kabel die ik nodig had lag op voorraad. Gezien de urgentie, liet Bart deze kabel door één van zijnmedewerkers ’s avonds in onze brievenbus steken. Wat een top service! Bij TRIUSkan je er steevast op rekenen dat alles altijd prima in orde is”, aldus LiezeGeebelen.

Bron: Kunstlaan 16

Deel dit artikel:
Meer berichten
Deel dit artikel:
Trius ook voor starters!