Nieuws
Lieze Geebelen is kersvers zaakvoerder en oprichter van Proactify, dat opgericht werd in januari van dit jaar. Toen het bedrijf in juli al was uitgegroeid tot een team van 10 medewerkers, hakte Lieze de knoop door en besloot ze om kantoorruimte te kopen.

Wallter heeft ons uitstekend begeleid en geadviseerd

Lieze Geebelen (op de foto de tweede van rechts, op de voorste rij) is kersvers zaakvoerder en oprichter van Proactify, dat opgericht werd in januari van dit jaar en bedrijven commerciële ondersteuning biedt op het vlak van prospectie, marktonderzoek, telefoontrainingen,… Toen het bedrijf in juli al was uitgegroeid tot een team van tien medewerkers, hakte Lieze de knoop door en besloot ze om kantoorruimte te kopen.

“Belangrijk voor mij zijn een goede bereikbaarheid en een praktische indeling, maar ook het comfort voor mijn medewerkers zoals parkeerplaatsen voor de deur en een huiselijke sfeer,” aldus Lieze. “Daardoor was de zoektocht niet zo vanzelfsprekend. Tot mijn oog viel op een pand dat Wallter te koop stelde. Het beeld dat ik voor ogen had, klopte voor het eerst helemaal. Zowel Theo als Jo hebben me vervolgens ontzettend goed begeleid en geadviseerd doorheen het hele traject. Ze begrepen dat ik snel wilde beslissen en dat ik een proactieve opvolging zelf ook ontzettend belangrijk vind. Ze speelden daarom telkens kort op de bal en waren steeds beschikbaar als ik met een vraag zat. Met als resultaat dat we in januari kunnen verhuizen en helemaal klaar zijn voor verdere groei!”

Bron: businessvlaanderen.be

Deel dit artikel:
Meer berichten
Deel dit artikel:
Wallter heeft ons uitstekend begeleid en geadviseerd