Ons doel
De bedoeling van onze werking is dat u controle gaat verwerven over elk aspect van uw bedrijfsvoering door proactiviteit in de interactie met uw klant te introduceren.

Proactiviteit is geen doel op zich, maar een strategie om uw groeidoelstellingen gecontroleerd te bereiken.

Bij hoeveel klanten die een aanvraag doen, weet u al dat ze een verkeerde keuze zullen maken omdat ze zich baseren op foute of beperkte informatie? Krijgt u de kans om dat uit te leggen?

Wij zorgen ervoor dat u veel vroeger in het aankoopproces aan tafel komt bij uw klanten. Hierdoor bent u in staat om uw doelpubliek nog te “leren” welke toegevoegde waarde uw onderneming kan bieden, en kan u hen begeleiden om hun onderliggende behoefte beter te begrijpen en betere keuzes te maken. Zo kunnen uw klanten uw aanbod beter naar waarde schatten. U kan hen bieden wat ze nodig hebben, en niet zomaar wat ze willen.

Maar ook later in het proces is proactiviteit van belang voor controle over uw meerwaarde bij uw cliënteel. Hoe vaak bent u al nét te laat gekomen om een opportuniteit bij een klant op te vangen? Of hoe vaak was één telefoontje voldoende om een klacht te ontmijnen of een factuur betaald te krijgen?

Onze diensten zorgen ervoor dat u sneller zicht krijgt op nieuwe opportuniteiten en dat u sneller respons krijgt op uw offertes. We helpen eventuele klachten sneller op te vangen en maken tenslotte dat u vlugger betaald wordt. Voor elke fase van uw bedrijfsvoering hebben we een dienstverlening die u toelaat om aan het stuur te zitten van uw traject met de klant.

Talloze bedrijven hebben al gebruik gemaakt van de diensten van Proactify®, en hebben zo hun doelstellingen op vlak van groei én rendabiliteit kunnen realiseren. Hun medewerkers voelen zich meer naar waarde geschat, en de relatie met het cliënteel is er sterk op vooruit gegaan. We zijn erg fier op de getuigenissen van onze klanten. We nodigen u dan ook graag uit ze eens te lezen, en we kijken ernaar uit om ook u te leren kennen.

Eens langskomen voor een vrijblijvend gesprek?
Wij nodigen u graag uit om onze werkwijze te leren kennen.
Maak een afspraak