This is how we do it!

Thuis in tal van expertises

Onze klanten variëren van kleine kmo's tot grote, internationale ondernemingen. We verdiepen ons steeds volledig in de materie van onze klant en werken altijd op maat: van complexe ingenieursbureaus tot hippe digital agencies, we love it!

Sesmento
We zijn in 2017 een pilootproject gestart bij Proactify. De bedoeling van het project was om een aantal zeer kwalitatieve prospectie afspraken vast te leggen voor onze commerciële medewerkers. Tijdens het pilootproject heeft Proactify voor ons verschillende methodes uitgetest en zijn ze al snel tot een best practice gekomen die voor ons zeer waardevol is. Deze best practice zetten we in 2018 dan ook graag om in een jaarovereenkomst. Philippe Jaspers (Sesmento)
Well Played
Ons bedrijf is vooral gegroeid op inbound sales. We hebben nooit echt meegedaan aan outbound sales. Proactify heeft voor ons heel succesvol de eerste stappen naar een outbound salesverhaal gezet. Tijdens een proefproject hebben zij meer dan 30 heel interessante afspraken vastgelegd. Ook de debriefing en de algemene opvolging zat feilloos in elkaar. Het was een heel aangename samenwerking en we bouwen nu ook verder aan een lange termijn samenwerking. Bedankt Proactify! Jakob Lorré (Well Played)

Meer klanten