Prospectie & marketing voor technische (niche)markten
Proactify helpt bedrijven om de meerwaarde van technische producten of diensten proactief aan de man te brengen.

Prospectie & marketing voor technische (niche)markten

Veel bedrijven hebben bijzonder veel baat bij nieuwe, technische ontwikkelingen die de optimalisatie van hun bedrijfsprocessen mogelijk maakt. Denk bijvoorbeeld maar aan productiebedrijven, installatiebedrijven, maar ook aan architecten en studiebureaus die verondersteld worden op de hoogte te zijn van de meest innovatieve producten, technieken en diensten.

Toch is het niet gemakkelijk om als ondernemer een nichetechnologie op de markt te brengen die vanzelf bekendheid krijgt en aanslaat bij de potentiële doelgroep(en).

Technische ondernemingen ondervinden vaak veel moeilijkheden om de toegevoegde waarde van hun business op een dynamische manier over te brengen aan hun publiek.

  • Proactify helpt bedrijven om de meerwaarde van technische producten of diensten proactief aan de man te brengen. Door middel van grondige research en analyse van uw niche bestuderen wij uw kansen in de markt en leggen we enkel afspraken vast bij contacten waar écht commercieel potentieel zit. De tijd van onze klanten is immers te kostbaar om langs te gaan bij niet-gekwalificeerde prospecten.

Actieve verkoopstrategie voor gekwalificeerde prospecten

Ons doel is om ervoor te zorgen dat het verlies van verkoopkansen door een te reactieve aanpak verleden tijd wordt. Proactify garandeert u een actieve verkoopstrategie waarbij we gekwalificeerde potentiële klanten informeren over de meerwaarde die uw business hen kan bieden.

Door ons intens inlevingsvermogen creëren wij een specifiek verhaal op maat en brengen wij uw concept proactief aan de man. Aan de hand van prospectie, follow-up en analyses in meerdere talen (Nederlands, Frans, Engels en Duits) bieden wij een helder inzicht in het potentieel van uw business.

Vindt u het moeilijk om uw technische specialisatie kenbaar te maken?

We zorgen voor de vertaalslag van uw technisch concept naar een commerciële, & verstaanbare materie!

Maak een afspraak