Wat zeggen onze medewerkers?

Wil je graag bij ons komen werken? Neem zeker een kijkje in onze vacatures.

Enkele getuigenissen

Eline

Bij Proactify krijgt iedereen de kans om door te groeien, en het fijne daaraan? Dat kan allemaal op je eigen tempo. Lieze staat dan ook steeds open om te luisteren waar jij graag naartoe wilt werken.

Daarnaast is een dag bij Proactify nooit saai. Het is een afwisselende job met veel verschillende en uitdagende taken en projecten, een job waarin ik al enorm veel heb bijgeleerd, een job waarnaar ik echt op zoek was.

Er hangt zo een leuke en goede werksfeer. We hebben een team dat je al snel als vrienden beschouwt. En, office dogs! Wat wil je nog meer in een job?

Stefanie

Iedere ochtend als ik bij Proactify arriveer, kom ik een beetje "thuis". Met trots mag ik zeggen dat ik van in het begin lid ben van onze hechte "Proactify familie". Ik heb doorheen de jaren niet alleen Proactify zien groeien, maar vooral ook mezelf! Dit heb ik te danken aan Lieze. Zij heeft mij altijd gesteund en de kans gegeven om mezelf te bewijzen. Ze is niet enkel mijn "bazin", maar ondertussen ook een goede vriendin.

Bianca

Na mijn opleiding als commercieel bediende kwam ik bij Proactify terecht. Wat een zalig bedrijf om voor te werken! De super toffe collega's en de top bazin zorgden ervoor dat ik me onmiddellijk welkom en thuis voelde in de "Proactify familie". Hier heerst een toffe, huiselijke sfeer met koffie en koekjes. Bovendien leer ik elke dag nog bij en ben ik erg dankbaar voor de kansen die ik blijf krijgen van Lieze. Het spreekwoord "Met je gat in de boter vallen" is hier ├ęcht van toepassing!

Ryanne

Toen ik bij Proactify startte, had ik nooit gedacht dat ik zo snel zoveel zou groeien. Ik ben iemand die graag veel bijleert en mezelf ontplooit. Dagelijks leer ik weer nieuwe dingen bij en heb ik ondertussen al een heel mooi groeitraject overlopen. En omdat mijn job zo afwisselend is, weet ik dat mijn kennis en ervaring naar de toekomst toe nog veel zullen toenemen. En dat allemaal met de fijnste collega's die je kan hebben!