Wat zeggen onze medewerkers?

Wil je graag bij ons komen werken? Neem zeker een kijkje in onze vacatures.

Enkele getuigenissen

Nausikaä

Bij Proactify is er een heel relaxte, huiselijke sfeer; ’s morgens staat er koffie en thee klaar, koekjes of chocolaatjes, … Lieze zorgt echt voor een fijne sfeer en ons team is zelfs een “vriendinnengroepje” geworden.

Een dag bij Proactify is nooit saai; we hebben veel afwisseling door de verschillende projecten waar we aan werken. We krijgen ook de juiste begeleiding en tijd om ons in te werken bij nieuwe projecten.

De leuke werksfeer in combinatie met de afwisselende projecten zorgen ervoor dat Proactify een enorm boeiende werkplaats is.

Ryanne

Nadat ik een opleiding Commercieel bediende gevolgd had, ging ik op zoek naar een stage. Zo kwam ik terecht bij Proactify. Het duurde niet lang vooraleer ik mij thuis voelde. Ik heb hier leuke collega’s die mij meteen verwelkomde.

Ik kreeg ruim de tijd om aan te passen aan de nieuwe omgeving. Mijn takenpakket is ondertussen zo uitgebreid dat ik dagelijks wel met nieuwe dingen bezig ben. Ik leer nog veel bij, dingen die ik tijdens mijn opleiding zelfs niet gezien heb. Bij Proactify kijken ze naar wat je sterke punten zijn zodat je die nog meer in de kijker kan zetten. Ik ben heel dankbaar voor mijn kans om bij Proactify stage te volgen.

Laura

Het mooie bij Proactify is dat iedereen zichzelf kan bewijzen en dat je niet zomaar een nummertje bent. De sfeer is enorm goed en er wordt goed gecommuniceerd. Lieze staat altijd voor je klaar als je vragen hebt.

Ik vind het heel plezant om elke dag voor andere klanten te mogen werken. Mijn werk is zo afwisselend dat de dagen altijd voorbijvliegen.