Wat zeggen onze medewerkers?

Wil je graag bij ons komen werken? Neem zeker een kijkje in onze vacatures.

Enkele getuigenissen

Hélène Wuyts

Waarom werken bij Proactify zo leuk is?

Wel, allereerst zorgt de aangename groepssfeer ervoor dat ik elke dag met plezier naar mijn werk vertrek. Sinds ik hier werk, is er niet een dag voorbij gegaan waarop ik niet hardop heb moeten lachen. Het uurtje sport op vrijdag zorgt ook steeds voor een aangename afsluiter. Verder is er ook een enorme afwisseling in de job. Elke dag heb ik de eer om voor een andere klant te werken.

Tot slot kroont de goede begeleiding Proactify tot de beste werkgever waar ik ooit voor heb mogen werken. Als je met een vraag zit, mag je deze altijd stellen en wordt er meteen een antwoord gegeven.

Tekla Vancleynenbreugel

De kansen die ik gekregen heb bij Proactify zijn voor mij van onschatbare waarde. Ik heb zelf rechten gestudeerd en dat was niet echt helemaal mijn ding. Bij Proactify kan ik wél doen wat ik leuk vind: marketing, communicatie en business development. Lieze heeft gekeken naar waar ik goed in ben en wat ik graag doe. Ze heeft mij de kans gegeven om mij hierin te verdiepen en te ontplooien. Ik heb al zó veel bijgeleerd op een relatief korte periode.

Het mooie is dat bij Proactify iedereen zichzelf kan bewijzen en dat er echt naar de persoon gekeken wordt. Je bent niet zomaar een nummertje. Wat natuurlijk ook super leuk is, is dat we een heel tof team hebben en zelfs een “vriendinnengroepje” geworden zijn. Elke dag naar je werk kunnen gaan en mogen doen wat je graag doet in een aangename sfeer, dat is echt fantastisch!

Laura Berlingiere, stagiaire communicatiemanagement PXL

Ik kwam bij Proactify terecht op het moment dat ik een stageplek zocht tijdens mijn laatste jaar Communicatiemanagement aan de PXL. Proactify wekte mijn interesse op, omdat ze erg actief zijn op sociale media. Ik stuurde Lieze een mailtje met de vraag of ze een stagiair zochten, en al gauw kreeg ik een uitnodiging voor een gesprek. Ik werd warm en vriendelijk ontvangen, en al snel werd duidelijk dat ik in dit bedrijf mijn stage wilde doen. Volgend jaar start ik mijn stage bij hen, maar ik word al vanaf de eerste kennismaking betrokken bij het team. Ik werd zelfs uitgenodigd voor een VIP arrangement op een seminarie van Carl Van de Velde, en op hun teambuilding en kerstfeestje in de Ardennen de laatste week van december. Lieze staat nu al altijd voor mij klaar wanneer ik vragen heb, terwijl ik pas volgend jaar mijn stage zal doen in haar bedrijf. Ik kan haast niet wachten om te starten! Ik geloof dat ik veel van Lieze kan leren. Ze is een vrouw met ballen, een voorbeeld voor vele jonge ondernemers!